Déu vos guard!

El Santuari de Santa Maria de Refet és un lloc de veneració a la Mare de Déu durant segles.

Actualment, al Monestir hi habita una petita comunitat de monges que viuen segons el carisma de Sant Jeroni. En el Monestir, la monja prega, treballa i estudia, es forma en el coneixement d´aquell que l´ha estimat primer i a qui ella ha respost entregant-li la seva vida.

A Santa Maria de Refet, les monges ens guanyem el pa gràcies a la providència de Déu i mitjançant el nostre treball manual, en el taller d´artesania: les monges elaborem a mà diversos articles, especialment Ciris Pasquals i ciris decorats amb imatges personalitzables per a diverses ocasions.

En els ciris pasquals que elaborem, la imatge és impresa a làser sobre paper prim i després tractem l´espelma de manera que queda coberta amb una capa de cera transparent a sobre; no s´hi aprecia el relleu. No dibuixem a mà en els ciris i tampoc no són adhesius.
Enguany, tenim ciris pasquals de dos tamanys: de 20 cm, per a aquelles parròquies més petites on només se celebra la Missa dominical, i de 45 cm.

Podeu veure els models que oferim enguany a l´enllaç http://jeronimesurgell.org/ca/tienda/artesania-ca/cirio-pascual-2017/ en aquesta mateixa pàgina web.

Si teniu preguntes o en voleu fer una comanda, no dubteu a preguntar-nos: contacte@jeronimesurgell.org o 650815370. També el podeu demanar a la nostra botiga online, en aquest web.