COR NOU, pregària cantada (http://www.cornou.net)

Què és COR NOU? Qui són i què fan?

Voleu sentir un tastet de la seva pregària cantada? http://www.cornou.net/musica/des-de-les-entranyes

En les seves pròpies paraules:

Som l’Anna Ludevid i l’Immanuel Elgström de Cardedeu (Barcelona). Cor Nou és un projecte que s’ha anat covant des de fa anys dins del context de la nostra vida familiar. La nostra vida d’intimitat amb Jesús ens ha anat empenyent a comunicar, a través de les nostres paraules i cants, que Jesús està viu. Finalment, Cor Nou, va prendre forma més concreta durant l’any 2012-13, any de la Fe.

En aquests darrers anys hem tingut l’ocasió d’animar i participar a pregàries d’adoració i vigílies. Els nostres cants neixen de l’interior i volen ser instrument de la gràcia de l’Esperit Sant per arribar als cors assedegats o ferits. Amb la música podem expressar l’Amor que Déu ens té, la confiança que podem tenir en Ell, el do d’una fe renovada o la joia que brolla d’aquesta experiència, el perdó que ens guareix…

La nostra vocació és, entre d’altres coses variades, animar jornades musicals amb ensenyances, donar xerrades a pares, etc. També l’oració amb els nens de catequesi ocupa un lloc destacat, on han anat sorgint cants amb gestos específics per a ells (podeu consultar l’apartat corresponent).

A Cor Nou el nostre cor també batega d’amor pel poble d’Israel. Volem viure en una humil proximitat als “nostres germans grans en la fe” (JPII, 13.04.1986). Tant com ens és possible fem memòria de les festes jueves i estudiem la saviesa que ens transmet. En definitiva, estem a l’escolta de la seva alegria, el seu fervor i la seva fidelitat a l’elecció divina.

Restem a l’escolta d’allò que el Senyor ens voldrà proposar, comptant amb els nostres pobres recursos. En definitiva, sempre seran tasques al servei de l’Església dintre del marc de la Nova Evangelització.

COR NOU es dedica als aspectes més diversos de la (“nova”) evangelització tant en àmbit diocesà, parroquial i de petits grups.
Així hem pogut donar servei a trobades en el diferents ambients eclesial i ecumènics. Per exemple oferim xerrades, tallers, pregàries, ajuda litúrgica i concerts en directes… (veieu el apartat que més us interessa).

Pel sosteniment d’aquests apostolats ens ajustem al presupost i ens confiem a la generositat dels organitzadors que ens criden.